-Et lykkeligere kjćledyr

Belcando Light

Fra: NOK.399,00

Legg til handlevogn:

Velg řnsket variant:



Nøye utvalgte råvarer, lett fordøyelig kylling, satiating havre og chia frø for å fremme fordøyelsen å gjøre BELCANDO ® ADULT LIGHT til sunn mat for hunder med lavt aktivitetsnivå og overvektige hunder. Protein og fett innhold har blitt betydelig redusert og tilpasset behovene til disse hundene.

En høy andel av rå fiber sikrer at hunden vekt opprettholdes eller reduseres og at hunden får metthetsfølelse. Det er viktig å sørge for at riktig mengde mat er gitt konsekvent.

Proteinet sammensatte L-Carnitine, som finnes naturlig i kjøtt, bidrar i tillegg til å brenne av fett.

L-carnitin
L-carnitin er en vannoppløselig, vitaminlignende aminosyre,som spiller en hovedrolle i fettforbrenning og som hjelper musklene ved å omdanne fettsyrer til energi. L-carnitin finnes bare i animalske proteinkilder. Humane kliniske data viser, at fôr supplert med L-carnitin er spesielt bra når man skal gå ned i vekt og holde vekten lav. L-carntin virker ved å knytte seg til fettsyrene og transportere dem inn til den delen av cellene som omdanner fettet til nyttbar energi. På denne måten reduseres lagring av fett i kroppens depoter og i blodårene.

Hjertet -
Noen hunder med hjertesykdommer har en carnitin mangel. Studier har vist at supplement med L-carnitin kan forbedre hjertefunksjonen hos noen hunder.

INGREDIENSER
Ris, kyllingkjøttmel 18% lav-aske, havrekli 17,5%, potetstivelse, sildemel 2,5%, ølgjær, Sukker betemasse, tørket, Chia frø 1,5%, Drue frø , vegetabilsk olje, Dikalsium fosfat, hydrolysert kyllinglever, Linsefrø, Natriumklorid,
Urter-totalt 0,2%: Nettle blader, Gentian rot, Centaury, kamille, fennikel, Karve, misteltein, ryllik, Blackberry blader,
Yucca schidigera

Innhold:
RĂĄprotein: 19,8 %
RĂĄfett: 8,0 %
RĂĄfibrer: 5,0 %
RĂĄaske: 6,0 %
Ca: 1 %
P: 0,8 %
Na: 0,25 %
Fuktighet: 10,0 %

Laget uten:
- Hvete
- Soya
- Mais
- Melkeprodukter


Kopirett © 2018 Compiz zoo