-Et lykkeligere kjæledyr

Gjeldende betingelser

Bestilling.

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server(datamaskin).
Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte orderen og automatisk sende deg en ordrebekreftelse.. Les den nøye, og sjekk at den stemmer overens med bestillingen. Gi oss beskjed hvis det er noe avvik.
Alle prisene er inkl. mva.


Betalingsmåter.


Vi har forhåndsbetaling eller PayPal, en av disse betalingsmåtene må benyttes av alle kunder. Man kan betale med Visa eller Mastercard via PayPal.


Hvordan betale via PayPal?
Paypal er en sikker betalingsmåte. Hvis du velger og betale med PayPal vil du bli sendt videre til siden deres, etter at du har bekreftet orderen. Der står det at man kan logge inn på høyre siden, eller man kan betale uten å logge inn. Dette står nede på venstre side, rett over VISA og Mastercard logoene. Da trykker man fortsett, og kommer inn på siden der man skriver inn betalingsinformasjon, som kortnummer, utløpsdato og CVC. Dette fungerer som andre vanlige betalingstjenester. Orderen vil ikke bli registrert før du har gjennomført betalingen. Varene vil da bli sendt etter at vi har mottatt betalingen.
Du kan lese mer om PayPal her!

Det er trygt og handle hos oss, uansett betalingsmåte.Angrerett.

Angrerettloven gir deg rett til og angre ditt kjøp. Angreretten gjelder for varer og enkelte tjenester. Angreretten forutsetter at du gir oss melding om dette senest 14 dager etter at du har mottatt varen. Hvis du ikke har mottatt angreskjema sammen med varene, gi oss en beskjed så sender vi deg det. Varen skal være uåpnet, og ubrukt. Alle produkter skal være levert hos oss innen rimelig tid.


Vi følger kjøpslovenHvis du har problemer med bestillig, vennligst gi beskjed. Så skal vi hjelpe deg på best mulig måte.
Vår e-post adresse er. post@compizoo.no


Vi tar forbehold om mulige skrive-/trykk feil.

Kontakt oss:

Compiz zoo
Lundsvingen 39
2435 Braskereidfoss
post@compizoo.no
Tlf: 976 72 236

Orgnr. 992 562 188.Tilbake
Kopirett © 2018 Compiz zoo